Koristite program za pregled internet sadržaja koji nije podržan
Feedback

O nama

Naša misija:
Pružiti najsveobuhvatniju bazu tendera
sa visokokvalitetnom brigom za korisnike.

Naša ambicija u firmi Tender Service doo je pomoći Vam u osvajanju tendera. Dok Vi nudite konkurentne proizvode i usluge, mi pronalazimo nove poslovne prilike za Vas. Na taj način Vi možete da se fokusirate na prodaju.
 

Ovo je naš recept za Vaš uspeh:
Najsveobuhvatnija baza tendera + individualni profili pretrage + visok kvalitet korisničke podrške
= Dostavljanje samo onih tendera koji odgovaraju Vašim potrebama.

 

Naša priča


Javne-nabavke.com pokrenute su 2013. godine kao deo Tender Service Groupe. Iz našeg ureda u Zrenjaninu i zahvaljujući našem profesionalnom timu, pružamo personalizovanu korisničku podršku putem telefona i emaila.

"Tender Service Group" započeo je sa radom 2004. godine otvaranjem kancelarija u Slovačkoj i Češkoj Republici, a povodom proširenja Evropske Unije. Međutim, naša istorija seže do 2001. godine kada je naša prethodna firma pokrenula joint venture sa službenim glasnikom u Austriji. Sve od tada za cilj imamo olakšavanje pristupa javnim ugovorima svim preduzećima bez obzira na njihovu branšu.

TSG nudi svoje usluge u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji, Nemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Švajcarskoj, Španiji, Grčkoj, Rumuniji i Bugarskoj. Od 2016. godine takođe nudimo naše usluge i u Latinskoj Americi putem naše firme u Kolumbiji i planiramo uvođenje još nekoliko lokalnih firmi na tom području u bližoj budućnosti.

Odlična saradnja unutar grupe i činjenica da smo na tržištu već više od 15 godina, daju nam veliko iskustvo u prikupljanju i pružanju informacija o javnoj nabavci i omogućavaju nam da zaista nudimo kompletnu uslugu.

Sa više od 100 zaposlenih, uslužujemo deset hiljada firma i prikupljamo više od 4 miliona tenderskih objava godišnje. Zahvaljujući ekspanziji grupe, naši korisnici mogu da koriste tendere iz cele Evrope i imaju korisničku podršku na svom jeziku u svojoj zemlji.

Chart-RS
 

Zašto baš mi?


S  obzirom da internet omogućava puno šire i brže širenje informacija, Tender Service pomaže vašoj firmi da uštedi vreme prikupljajući sve potrebne informacije i šaljući personalizovane emailove samo sa tenderima izabranim za Vas.
 

  Najsveobuhvatnija baza tendera

Najveća prednost naše usluge je dnevno praćenje više desetina hiljada izvora informacija javnih nadmetanja što TSG čini najvećim izvorom informacija o javnoj nabavci u Evropi. 

 • Ušteda vremena i novca putem centralizovanog pristupa velikom broju izvora informacija širom Evrope.
 • Jesnostavno praćenje tendera
 • Uvek aktuelne informacije radi svakodnevnog pregleda izvora nabavki.
 • Izmene tenderske dokumentacije i objave novih dokumenata ažuriraju se na originalnoj objavi tako da su sve informacije dostupne na jednom mestu.
 • Dostupni tenderi iz gotovo svih branši
 

  Personalizovani profili pretrage - u skladu sa Vašim potrebama

Profili pretrage izrađeni po meri umesto pregledavanja nefleksibilnih kategorija podataka – to je način na koji možete dobiti najviše od naše baze tendera:

 • Fleksibilne postavke pretrage: sa ključnim rečima, CPV kodovima, multi-level kombinacijama ili isključivanjem reči i fleksibilnim filterima koji se lako koriste – naša sofisticirana tehnologija pretrage tendera podržava vrlo individualizovanu pretragu.
 • Fino podešavanje od strane naše stručne korisnička podrške: recite nam koji su Vaši zahtevi i mi ćemo izraditi profil pretrage koji odgovara Vašim potrebama.
 

  Eksport u XLS

S ovom opcijom možete da eksportujete pretrage u XLS formatu.

Prednosti:

 • Snimajte svoje pretrage u najpopularnijem formatu.
 • Sortirajte, filtrirajte i slažite sopstvene liste tendera.

Želite li da koristite ovu opciju?
Kontaktirajte nas telefonom na broj +381 23 610 012 ili emailom na adresu info@javne-nabavke.com.

Ova se usluga dodatno naplaćuje. Detaljne informacije dobićete od naše korisničke službe.
 
 

  Odlična korisnička podrška

Samo kroz direktni razgovor sa našim korisnicma možemo da razumemo konkretne zahteve i potrebe naših korisnika i pružimo im odgovarajuće tendere.

 • Lični agent korisničke podrške: Vaš lični agent korisničke podrške kreiraće Vam profil(e) pretrage i odgovoriće na pitanja u vezi pretraživanja baze, preuzimanja konkursne dokumentaciije itd.
 • Dugogodišnje iskustvo: Naš tim dugo godina radi u području javnih nabavki i imate mogućnost da iskoritite veliko iskustvo koje imamo, bilo da ste ponuđač, konsultant ili radite istraživanje.
 • Poznavanje raznih grana industrije kroz dugotrajne kontakte sa korisnicima iz gotovo svih branši.
   

Brzo i jednostavno!

 
Baza
tendera
Lični agent korisničke podrške Email Rast
Dnevno pregledavamo više desetina hiljada izvora tendera. Lični agent korisničke podrške u razgovoru sa Vama definisaće detalje pretrage. Svaki dan šaljemo Vam email s novoobjavljenim nadmetanjima koja se tiču Vašeg područja interesa. Uštedite vreme i novac i omogućite rast Vašeg poslovanja.
 
 

Još uvek niste uvereni?

Pročitajte što kažu naši korisnici - ili testirajte uslugu potpuno besplatno i uverite se sami.

Gospođa Jelena Vasiljević iz Elit inox doo kaže:
"Dnevna dostava, tačnost i lak pristup velikom broju korisnih informacija o javnim nabavkama, uz veoma brzu i predusretljivu korisničku podršku, glavni su utisak o uslugama koje pružate."

Više referenci pogledajte ovdje.

Ili testirajte 7 dana BESPLATNO potpunu i neograničenu uslugu i uverite se sami u njene prednosti.