Feedback

05. februar 2015
Latinska Amerika nudi brojne poslovne mogućnosti evropskim zemljama, posebno u području high-tech industrije. Ali i u područjima drugih grana industrije, u kojima lokalne firme još nemaju dovoljno iskustva i/ili kvaliteta, latino-američki naručioci traže strane firme koje bi ispunile njihove zahteve.

Svaki dan na našim stranicama možete da pronađete oko 3000 objava iz tih zemalja. Iskoristite sada ovo more informacija koje Vam se nudi i otkrijte nove prilike za širenje poslovanja,  povežite se sa lokalnim firmama ili direktno učestvujte u javnim nabavkama.

Direktor naše firme u Španiji, Tender Service Spain, g. Marc Torrent, potvrđuje da je Latinska Amerika dobra destinacija za evropske firme zbog sličnosti zakona o javnoj nabavci, otvorenog i gostoljubivog poslovnog okruženja te tradicionalno bliskih veza sa Evropom.

Imate li pitanja u vezi tendera iz Latinske Amerike ili ste zainteresovani za pristup istima? Kontaktirajte svog  agenta korisičke podrške ili nam se obratite telefonom ili emailom (kontakt podaci se nalaze levo od teksta).

javne-nabavke.com ne odgovara za sadržaj internet sajtova ka kojima su upućene veze (linkovi).