Feedback

Vodeći pružalac usluge objavljivanja javnih nabavki pokreće servis u Srbiji

21. novembar 2013

OBJAVE U MEDIJIMA

19.11.2013 izvor www.advantageaustria.org
 

Tender Service Group, vodeći evropski pružalac informacija iz oblasti javnih nabavki, upravo je pokrenuo novi servis www.javne-nabavke.com. Otvaranjem podružnice, Tender Service doo, Srbija je šesnaesta zemlja u kojoj je grupacija pokrenula svoj posao.

 

Srpske kompanije mogu imati koristi od najveće evropske baze javnih nabavki, uključujući i javne nabavke iz svih bivših jugoslovenskih zemalja. Nacionalno objavljene javne nabavke iz Centralne i Istočne Evrope, kao i javne nabavke iz Službenog glasnika Evropske unije, isporučuju se dnevno meijlom svim klijentima na osnovu individualnih kriterijuma pretrage. Ovo je najopsežnija baza javnih nabavki u Evropi.

“Broj objavljenih tendera je jedan od najvažnijih razloga za izbor nekog od pružalaca objava o javnim nabavkama.”, kaže direktor Heinz Derndorfer. “Uložili smo puno u nabavku informacija o javnim nabavkama i sada možemo da se pohvalimo najvećom bazom podataka u Evropi. Naš novi srpski ogranak pružaće usluge iz oblasti javnih nabavki vezane za Srbiju i region, ali će isto tako imati pristup i ostalim nacionalnim i javnim nabavkama objavljenim u Službenom glasniku Evropske unije – TED-u. Veliki broj naših klijenata zainteresovan je za poslovne prilike u susednim zemljama. Postoji veliki potencijal u prekograničnoj razmeni nacionalnih tendera.“

Servis za korisničku podršku i sofisticirana tehnologija pretraživanja, koju servis javne-nabavke.com koristi, neposredno povezuje i pronalazi javne nabavke koje se podudaraju sa specifičnim potrebama poslovanja. Ovo može da uštedi velike količine novca i vremena klijentima kada su u potrazi i izboru javnih nabavki.

Kompanije koje su zainteresovane za servis mogu ga testirati 7 dana potpuno besplatno, bez ikakvih obaveza. Stalni pristup dostupan je već od 129 € godišnje. Cena pretplate zavisi od broja potrebnih regiona i profila.

Za više informacija, nazovite 023 610 012 ili pošaljite mail na info@javne-nabavke.com.


javne-nabavke.com ne odgovara za sadržaj internet sajtova ka kojima su upućene veze (linkovi).