Feedback

Webinar na temu Postupak povodom zahteva za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki iz aspekta naručioca i ponuđača sa primerima iz prakse

19. mart 2018
Prateći moderne trendove u eri digitalizacije, sa ciljem edukacije službenika za javne nabavke, naš partner Edukom je u svoju ponudu uvrstio on-lajn savetovanja uživo - WEBINAR, sa temama koje se tiču i naručioca i ponuđača, a koje mogu itekako olakšati primenu Zakona o javnim nabavkama. Od sada možete iz svoje fotelje pratiti seminare, aktivno učestvovati u diskusiji sa predavačem i direktno dobijati odgovore na Vaša pitanja.

KONTINUIRANA EDUKACIJA SLUŽBENIKA ZA JAVNE NABAVKE
 

TEMA WEBINARA:
Postupak povodom zahteva za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki iz aspekta naručioca i ponuđača sa primerima iz prakse.


ZAKAZANI TERMINI WEBINAR-a:
  • 29.03.2018. sa početkom u 12:00 časova
  • 30.03.2018. sa početkom u 12:00 časova
  • 31.03.2018. sa početkom u 12:00 časova

PREDAVAČ:
Dejan Dodić - Menadžer u kompaniji Edukom. Javnim nabavkama bavi se 14 godina, od toga 11 godina u javnom sektoru i 3 godine kao stručni konsultant. Učestvovao je u više međunarodnih projekata na temu primene ZJN. Posebno čime se ističe je učešće u projektima World Bank Group (Svetska banka), na čijem sajtu možete pogledati spisak eksperata iz regiona među kojima je i ime g. Dodića, http://bpp.worldbank.org/contributors/serbia

KOTIZACIJA:
Cena kotizacije za pretplatnike na E-PORTAL iznosi 1.200,00 dinara.
Puna cena kotizacije koju plaćaju ostali učesnici iznosi 2.200,00 dinara.

PREDNOST KONTINUIRANE EDUKACIJE (WEBINAR):
Mi odlično poznajemo platežnu moć budžetskih korisnika i na ovaj način itekako ćemo biti od koristi službenicima smanjenjem troškova hotelskih aranžmana, kao i putne troškove odlaska na Savetovanja, ušteda na kotizacijama..., a ono što je najbitnije, neograničen je broj gledaoca/učesnika Webinar-a iz Vašeg preduzeća/ustanove putem interneta i to uživo!

Za detaljno pozivno pismo kliknite ovde.
 

Prijavu napravite on-lajn na ovom linku.


javne-nabavke.com ne odgovara za sadržaj internet sajtova ka kojima su upućene veze (linkovi).